Hulp op afstand

Om onze klanten een nog betere service, kan u aanspraak maken op onze techniekers vanop afstand. Wij gebruiken hier het programma Teamviewer voor, dit geeft ons de mogelijkheid om het scherm en de controle van uw computer vanop afstand over te nemen.

Handige informatie voor de technieker:

Browser: | OS:

Hoe gaan we te werk:

Allereerst is het een vereiste dat uw computer nog kan opstarten en toegang heeft tot het internet. Indien dit niet het geval is kunnen wij niets doen vanop afstand en raden wij u aan om met uw toestel langs te komen naar onze reparatiedienst.

1
U neemt telefonisch met ons contact op, en overloopt het probleem met onze helpdeskmedewerkers. Zij zullen aangeven of dit probleem op te lossen is van op afstand.
2
U download de Teamviewer-module door middel van op de download-knop te klikken bovenaan op de pagina. Daarna start u de module op en gaat akkoord met de algemene voorwaarden.
3
Aan de hand van de aan u getoonde sessiecode kan de technieker toestemming vragen om uw computer over te nemen. Als u de vraag krijgt om toestemming te geven klikt u op 'Toestaan'.